Junakaupat Hampurissa.

Yleistietoa eri järjestelmistä ja niiden yhteensopivuudesta. Kuinka aloittaa harrastus, mistä hankkia kalusto ja materiaalit ym.

Valvoja: Hermanni

tommi
Ratavartija
Viestit: 11
Liittynyt: 05.07.2020 08:42

Junakaupat Hampurissa.

Viesti Kirjoittaja tommi »

Olisiko täällä kokemusta pienoisrautatiekaupoista Hampurissa joissa kannattaisi käydä? Netti kyllä antaa muutamia tuloksia, mutta olisi kiva kuulla kokemuksia.
Psi
Lämmittäjä
Viestit: 333
Liittynyt: 24.02.2007 12:32

Re: Junakaupat Hampurissa.

Viesti Kirjoittaja Psi »

Vastauksia ei näytä tulevan. Ne junakaupat, joissa olen aikoinaan käynyt, ovat kaikki lopettaneet. Lange Reihella oli aikoinaan useampia, ei ole enää.

Viimeksi Hampurissa tuli käytyä junakaupassa Altonassa 2011, sekin liike on muisto vain. Sieltä ostin edullisesti Fleischmannin ProfiBoss-ajolaitteen, joka oli purettu jostain peruspakkauksesta.

Esimmäisellä Miniatur Wunderlandin käynnillä ostin heidän kaupastaan muistaakseni pari kohtuuhintaista kirjaa. Miniatur Wunderlandista löytyy täältäkin useita juttuja esim haulla: https://veturitalli.fi/search.php?keywords=miniatur+wunder
TuH
Ratavartija
Viestit: 13
Liittynyt: 03.08.2015 08:40

Re: Junakaupat Hampurissa.

Viesti Kirjoittaja TuH »

Tommosessa tuli käväistyä jokunen vuosi sitten, Hesse Modellbahnen, Landwehr 29, 22087 Hamburg. Päärautatieasemalta vajaa pari kilometriä itään. Melkoisen laaja valikoima, ja ihan asiallinen palvelu. Kannattaa mennä Google mapsiin, ja etsiä paikka Hampurin kartasta. Kun klikkaa kaupan nimeä, niin saa lisätietoja, ja mm. toistasataa arvostelua.
Teppo1
Konduktööri
Viestit: 51
Liittynyt: 16.02.2016 12:25

Re: Junakaupat Hampurissa.

Viesti Kirjoittaja Teppo1 »

TuH kirjoitti: 04.01.2024 20:21 Tommosessa tuli käväistyä jokunen vuosi sitten, Hesse Modellbahnen, Landwehr 29, 22087 Hamburg. Päärautatieasemalta vajaa pari kilometriä itään. Melkoisen laaja valikoima, ja ihan asiallinen palvelu. Kannattaa mennä Google mapsiin, ja etsiä paikka Hampurin kartasta. Kun klikkaa kaupan nimeä, niin saa lisätietoja, ja mm. toistasataa arvostelua.
Ja tuonnehan on oikein helppo mennä S-bahnin junilla. Liikehän sijaitsee hyvin lähellä Landwehrin asemaa. Muistaakseni liike näkyi jopa laiturilta katsottaessa.