Hyvää Joulua kaikille!

http://mestarimallit.com/

Valvoja: PeS

PeS
Veturinkuljettaja
Viestit: 964
Liittynyt: 17.12.2007 10:03

Hyvää Joulua kaikille!

Viesti Kirjoittaja PeS »

Kuva

Joulupukki on taas kerran lähdössä keikalle kavereidensa kanssa. Käytössä on Valmetin rakentama upouusi Move35-veturi. Makasiini pursuaa tonttupajassa valmistetuista lahjoista, jotka pian lastataan veturin perään kytkettyyn vaunuun. Todennäköisesti yksi vaunu ei riitä, mutta suomalaisia H0-vaunujahan kyllä piisaa junan perään liitettäväksi.

Mestarimallit-tiimi toivottaa kaikille harrastajille ja asiakkailleen Hyvää Joulua ja menestystä vuodelle 2022.

Korona-aika sotki totaalisesti Mestarimallien 10-vuotissynttärit. Bileitä ei voitu järjestää, mutta uusia rakennussarjoja tuotimme. Kymmenen toimintavuotemme aikana olemme valmistaneet rakennussarjat noin 150 erilaisesta Suomi-aiheesta. Näillä saa aikaiseksi jo runsaan Suomi-teeman radalle. Rakensimme myös ennätyksellisen määrän valmiita valmiita malleja asiakkaillemme.

Teini-iän kynnyksellä kolkuttava Mestarimallit jatkaa paahtamista. Aiheissa ollaan siirtymässä kohti uudempia aikoja. Moni veturimalleihin liittyvä tekninen suunnitteluongelma on ratkaistu, joten samalla painopiste on siirtymässä kohti vetureiden tuotantoa.
Avatar
Jaska
Asemapäällikkö
Viestit: 587
Liittynyt: 09.01.2007 10:58

Re: Hyvää Joulua kaikille!

Viesti Kirjoittaja Jaska »

Kiitos, samoin!
Knorr
Matkustaja
Viestit: 7
Liittynyt: 22.11.2016 10:29

Re: Hyvää Joulua kaikille!

Viesti Kirjoittaja Knorr »

Kiitos ja hyvää Joulua myös Mestarimallit-tiimille! On ollut ilo rakentaa teidän malleja, ja teidän laadukkaan tuotannon ansiosta innostuin pienoisrautatieharrastuksesta vuosien tauon jälkeen. Uusia veturimalleja odotan suurella innolla.