Lämminvaunu Gg

http://mestarimallit.com/

Valvoja: PeS

PeS
Veturinkuljettaja
Viestit: 964
Liittynyt: 17.12.2007 10:03

Lämminvaunu Gg

Viesti Kirjoittaja PeS »

Gg_1.jpg
1960-luvun suunnittelua
Lämminvaunu Gg

Korona-aina on viivästyttänyt alihankintaa. Gg-vaunun rakennussarja valmistui jo keväällä, mutta viimeisimmät osat ovat vasta nyt tulossa. Jos malli jäi joltakin huomioimatta, niin mukaan pääsee yhä.

Lämminvaunu Gg oli ensimmäinen Suomessa suunniteltu teräskorinen vaunu. Niitä rakennettiin yhteensä 45 kappaletta vuonna 1968. Rakennussarjassamme on koneellisesti valettu kori ja uushopeasta syövyttämällä valmistettu alusta, jossa on kolmipisteripustus.

Pokkauksilla varustettu korimalli on haastava pienoismallikohde. 3D-tekniikalla ja konevaluna toteutettu kori on kuitenkin rakentajan kannalta helppo. Malli syntyy nopeasti ja kolmipisteripustus takaa tasaisen kulun vähän epätasaisemmallakin radalla.

Sarja sisältää kaikki rakentamisessa tarvittavat osat. Siirtokuvia on kaksi erilaista sarjaa. Alkujaan esimerkiksi nestekaasulämmityksestä ei ollut huomiomerkintöjä. Lisäksi valmistamme vielä 1970-luvun lopussa yleistyneen ruskeaan väritykseen soveltuvan siirtokuvasarjan. Se on saatavilla myöhemmin.

Rakennussarjan hinta on 93 euroa (sis. ALV 24%).
tilaukset: info(korvaa_tämä_ät_merkillä)mestarimallit.com

Gg_2.jpg
Gg_3.jpg
Gg_4.jpg
Gg_5.jpg
Sinulla ei ole tarvittavia oikeuksia nähdäksesi tämän viestin liitetiedostoja.