Uudet kuvalinkit eivät toimi?

Yleistä tietoa foorumista!

Valvoja: Hermanni

kari-g
Lämmittäjä
Viestit: 189
Liittynyt: 21.05.2007 22:38

Uudet kuvalinkit eivät toimi?

Viesti Kirjoittaja kari-g »

Mikäs nyt on kun yritin laittaa kuvia takaisin vanhoihin juttuihini kun kävi niin, että Telia lopetti nettipalveluni ja kuvat (linkit) lakkasivat samantien toimimasta.
Kun näin kävi, niin perustin Raspberry-palvelimen, jossa kuvat nyt ovat.

Esim. tämä juttu pelaa edelleen, eli veturitalli löytää kuvat minun Raspberry purnukastani.
viewtopic.php?p=10716#p10716

Vaan jos menen editoimaan ko. juttua ja laitan 'esikatsele', niin tulee ilmoitus että kuvan määrittely ei onnistu. Milläs konstilla nykyään saa nämä omat (uudet) kuvalinkit toimimaan?
//kari
PeS
Veturinkuljettaja
Viestit: 888
Liittynyt: 17.12.2007 10:03

Re: Uudet kuvalinkit eivät toimi?

Viesti Kirjoittaja PeS »

Jos teet esim. Imageshackin avulla kuvastasi foorumi-koodin, joka sitten kopioidaan tänne, niin tulee tällainen ilmoitus:
It was not possible to determine the dimensions of the image. Please verify that the URL you entered is correct..

Ennen foorumikoodin tekemistä, on kuvakin skaalattu 800 pikselin leveyteen — tämäkin muuten aivan älytön ylimääräinen työvaihe.
kari-g
Lämmittäjä
Viestit: 189
Liittynyt: 21.05.2007 22:38

Re: Uudet kuvalinkit eivät toimi?

Viesti Kirjoittaja kari-g »

Ainoa (?) tapa, jolla saan kuvan tekstin sekaan on käyttää tätä (url=http... ) teksti (/url) -systeemiä ( siis tavallisten sulkujen tilalla hakasulut). Tavallinen img /img -pari ei toimi. Tulee virheilmoitus. (???!!!)
//kari
PeS
Veturinkuljettaja
Viestit: 888
Liittynyt: 17.12.2007 10:03

Re: Uudet kuvalinkit eivät toimi?

Viesti Kirjoittaja PeS »

Näyttää siltä, että jos tekstin joukkoon on kirjoitettu ylipäätään hakasulkumerkki, niin se tuottaa virheilmoituksen.
kari-g
Lämmittäjä
Viestit: 189
Liittynyt: 21.05.2007 22:38

Re: Uudet kuvalinkit eivät toimi?

Viesti Kirjoittaja kari-g »

Voisikos yllpito kertoa miksi urlin ( url/url ) käyttö onnistuu kuten esim tämä:
http://junafriikki.ddns.net/oma_rata/asetinlaite.jpg
, vaan img/img:n käyttö ei?
//kari
Avatar
Hermanni
Asemapäällikkö
Viestit: 375
Liittynyt: 07.02.2006 18:05

Re: Uudet kuvalinkit eivät toimi?

Viesti Kirjoittaja Hermanni »

Kuvien lisäämisessä on tosiaan ongelmaa, jokin bugi on softassa..
Foorumin softa pitäisi päivittää mutta viimeksi kun kokeilin niin tuloksena oli katastrofi.
Kyseessä on isompi versiopäivitys joka kaatuu virheeseen ja foormia palauteltiin pari iltaa koska kuvat korruptoitui palautuksessa.
Mutta päivitystä on tarkoitus kokeilla vielä uudestaan lähiaikoina, jos se ei auta niin asennettava kokonaan uusi versio ja toivottava että tietojen plautus onnistuu, muutoin menee jälleen kaikki työ hukkaan.

Tv Ylläpito
Ylläpito
Vastaa Viestiin