M: Autojenkuljetusvaunu Haa (H0-rakennussarja)

http://mestarimallit.com/

Valvoja: PeS

PeS
Veturinkuljettaja
Viestit: 964
Liittynyt: 17.12.2007 10:03

M: Autojenkuljetusvaunu Haa (H0-rakennussarja)

Viesti Kirjoittaja PeS »

Kuva

Autojenkuljetusvaunu Haa

1960-luvulla käyttöön tulleet rautatievaunut ovat erittäin suosittuja suomalaisten harrastajien keskuudessa — ehkä siitä syystä, että niin moni on nähnyt tämän aikakauden kalustoa ja matkustanut niillä. 1960-luvun sarjan aloittaa Haa-sarjan autojenkuljetusvaunu. Vaunujen rakentaminen alkoi vuonna 1965 ja niitä käytettiin vielä vuonna 1985. Vaunut rakennettiin vanhojen kaksiakselisten matkustajavaunujen alustoille. Vaunu voidaan kuormata sivusta tai päädystä. Vaunuun mahtuu enimmillään kuusi kappaletta pienikokoisia henkilöautoja kahteen riviin tai suurempia koneita yhteen riviin.

Rakennussarja on toteutettu 0,3 mm:n ja 0,4 mm:n uushopeasta syövyttämällä. Puskimet ja lehtijousi-laakeripesä-yhdistelmät sekä muut yksityiskohdat ovat valkometallivalua. Pienoismallissa on kolmipisteripustus. Lisäksi toinen pyöräkerta pääsee hivenen kiertymään telin tapaan, jolloin vaunu kulkee jouhevasti vähän jyrkemmistäkin kaarresäteistä. Vaunussa on monipuoliset siirtokuvat sekä lähikytkinmekanismi ja NEM-tuppelo. Sarja ei sisällä kuvassa näkyviä automalleja.

Sarjat ovat jo nyt toimituskunnossa!
Haa-vaunut ovat toimituskunnossa. Halutessasi voimme lähettää sarjat sinulle jo huomenna tai voit noutaa ne osastoltamme Tampereen Pienoisrautatiepäivillä 18.-19.112017.

Maksun voit suorittaa laskulla, jonka lähetämme sinulle tilauksen yhteydessä tai maksaa tilauksesi Pienoisrautatiepäivillä. Tee varauksesi kuitenkin 17.11. mennessä, niin saat mallisi tarjoushinnalla. Pienoisrautatiepäivien jälkeen sarjoja myydään vain normaalihinnalla.
Ilmoita tilauksesi yhteydessä, miten haluat mallisi toimitettavan ja miten haluat mallisi maksaa.

1. Toimitus heti postitse.
2. Nouto osastoltamme Tampereella
3. Maksu sähköpostilaskulla
4. Maksu Pienoisrautatiepäivillä Tampereella.


Messutarjous 65,- euroa (sis. alv 24%)
Normaalihinta 75,- euroa (sis. alv 24%)

Tee varauksesi 17.11.2017 mennessä, niin saat vaunun messuhinnalla.
Tee varauksesi: info(at)mestarimallit.com

Lisää kuvia malleista:
https://www.facebook.com/Mestarimallit/