[Sulkeutunut] LOK:n N- ja H0-rakennussarjat 2017

Valvojat: jhr, Hermanni

LOK
Lämmittäjä
Viestit: 223
Liittynyt: 19.10.2015 21:42

[Sulkeutunut] LOK:n N- ja H0-rakennussarjat 2017

Viesti Kirjoittaja LOK »

Kevään 2017 kimppatilaus Suomi-aiheisille vaununrakennussarjoilleni on nyt avattu. Mallisto on talven aikana kasvanut H0-mittakaavan Ocpp-rakennussarjalla sekä N-mittakaavan Obrk-sarjalla. Rakennussarjojen ominaisuuksiin sekä hintatietoihin voi perehtyä alapuolen kuvaston välityksellä.

Rakennussarjani sisältävät tuttuun tapaan kaikki vaunun kokoonpanoon tarvittavat osat. Lisäksi sarjoja voi hankkia edullisempina riisuttuina versioina, jotka eivät sisällä esim. pyöräkertoja, kytkimiä ja telejä. Jokaiselle rakennussarjalle löytyy lisäksi kattavat kokoonpano-ohjeet foorumiltamme.

Vastaanotan rakennussarjoilleni ennakkotilauksia 22.5.2017 asti, jonka jälkeen tilaan sarjojen osia kysyntää vastaavan määrän. Toimitan tilaukset postipaketteina 12.-30.6.2017 välisenä aikana. Pakkaus- ja postituskuluina veloitan kiinteän 9 euron maksun per tilaus. Tarkat kauppa- ja toimitusehdot ovat luettavissa alapuolen viestistä.

Rakennussarjojeni tilaaminen tapahtuu aiempien kimppatilausten tavoin joko sähköpostini lakivija[at]hotmail.com kautta tai kasvotusten tulevilla Pienoisjunatreffeillä 13.-14.5.2017. Minut ja pienoismallivaununi tavoittaa tapahtumassa jälleen erään esittelypöydän takaa. :)

Ystävällisin terveisin,
LOK


Obrk-romuvaunun rakennussarja (mittakaava N)

Kuva
Obrk-romuvaunu koottuna (mittakaava N).

Obrk-sarjan romunkuljetusvaunu sopii mainiosti modernimpaa aikakautta edustavien pienoismallitavarajunien kokoonpanoon. Sarjan mukana toimitetaan siirtokuvat kuuden eri numerolla varustetun Obrk-yksilön rakentamiseksi. Rakennussarjan voi ostaa kolmena eri varianttina: täysversiona (kytkimellä varustettuna tai ilman) sekä kevytversiona. Sarjojen sisällöistä, vaunun kokoamisesta sekä esikuvien historiasta voi lukea lisää tästä linkistä. Tuotan N-Obrk-vaunujen rakennussarjoja korkeintaan 16 kappaletta.

HUOM! Vain kaksi kappaletta enää ennakkotilattavissa.

Obrk-rakennussarjojen hinnasto (mittakaava N).jpg


Ocpp-raakapuuvaunujen rakennussarjat (mittakaava H0)

Ocpp-rakennussarjoja on kahta mallia: 1980-luvun ulkoasun mukainen versio sekä 1990...2010-lukuja edustava versio. 1980-luvun versio sopii rautakanavajunien kokoonpanoon sekä 1980-luvun raakapuujunia esittäviin kokoonpanoihin. Jokainen Ocpp-rakennussarja on varustettu uniikilla numerosarjalla. Sarjoja voi hankkia kolmena eri varianttia: täysversiona, kevytversiona sekä "superkevyenä" versiona. Sarjojen sisällöistä, vaunujen kokoamisesta sekä esikuvien historiasta voi lukea lisää tästä linkistä. Tuotan 1980-luvun ulkoasun mukaisia Ocpp-sarjoja korkeintaan 15 kappaletta ja 1990...2010-lukuja edustavaa sarjaa korkeintaan kahdeksan (8) kappaletta.

Kuva
Ocpp-rakennussarja koottuna (1980-luvun versio)

Ocpp-rakennussarjojen hinnasto, 1980-luvun versio (mittakaava H0).jpg


Kuva
Ocpp-rakennussarja koottuna (1990...2010-lukujen versio)

Ocpp-rakennussarjojen hinnasto, 1990...2010-lukujen versio (mittakaava H0).jpg


Ocp-raakapuuvaunun rakennussarja (mittakaava H0)

Kuva

Tätä vaunusarjaa käytettiin 1980-luvulla rautakanavaliikennöintiin yhdessä Ocpp-vaunujen kanssa. Vaunu on rakennussarjoistani kaikkein helpoin koottava: Kaikki osat kiinnittyvät toisiinsa parilla ruuvilla sekä liimalla. Osat ovat lisäksi yksivärisiä, joten maalaus on suoraviivaisen helppoa. Jokainen Ocp-rakennussarja on varustettu uniikilla numerosarjalla.

Sarjoja voi hankkia kolmena eri varianttia: täysversiona, kevytversiona sekä "superkevyenä" versiona. Vaunun kokoonpano-ohjeeseen sekä esikuvan historiaan voi tutustua tarkemmin tästä linkistä.

Ocp-rakennussarjojen hinnat ovat seuraavat:

Täysversio: 109 €
Kevytversio: 89 €
"Superkevyt" versio: 79 €


Kbp-yleisavovaunun rakennussarja (mittakaava H0)

Kuva

Kbp-yleisavovaunuja on käytetty 1980-luvulta lähtien mm. konttien, työkoneiden sekä sotilasajoneuvojen kuljetuksiin. Vaunun rakennussarjaa on saatavana täysversiona ja kevytversiona. Mukana toimitetaan siirtokuvia viiden (5) eri numerolla varustetun Kbp-vaunun rakentamiseksi. Kbp-rakennussarjojen sisältöihin, sarjan kokoonpanoon sekä esikuvien historiaan voi tutustua tarkemmin tästä linkistä.

Kbp-rakennussarjojen hinnat ovat seuraavat:

Kokoversio: 89 €/kpl
Kevytversio: 75 €/kpl

Kbp-sarja loppuunmyyty. Sarja palaa myyntiin 2019 alkaen.


Elo-t-romunkuljetusvaunun rakennussarja (mittakaava H0)

Kuva

Elo-t-rakennussarjojen kokoversio sisältää kaikki vaunun kokoamiseen tarvittavat osat. Kokoversio toimitetaan RP25-tasavirtapyöräkerroin, Symoba-lähikytkinmekanismein (lyhyt ja pitkä NEM-tuppelo mukana) sekä tilaajan toivomalla NEM-kytkinparilla (Rocon lenkkikytkin tai Fleischmannin Profi). Sarjan mukana toimitetaan siirtokuvia neljän (4) eri numerolla varustetun Elo-t-vaunun rakentamiseksi. Sarjan kevytversio ei sisällä mainittuja pyöräkertoja, kytkimiä eikä Symoba-lähikytkinmekanismien osia.

Toimitan Elo-t-rakennussarjojen mukana paperiset maalaussapluunat, joita voi hyödyntää jarrupäämerkin maalaamisessa. Elo-t-vaunujen kokoonpanoon voi tutustua tästä linkistä.

Elo-t-rakennussarjojen hinnat ovat seuraavat:

Kokoversio: 99 €/kpl
Kevytversio: 85 €/kpl

HUOM! Vain yksi kappale enää ennakkotilattavissa.Obrk-romunkuljetusvaunun rakennussarja (mittakaava H0)

Kuva

Obrk-rakennussarjojen kokoversio sisältää kaikki vaunun kokoamiseen tarvittavat osat. Kokoversio toimitetaan RP25-tasavirtapyöräkerroin, Symoba-lähikytkinmekanismein (lyhyt ja pitkä NEM-tuppelo mukana) sekä tilaajan toivomalla NEM-kytkinparilla (Rocon lenkkikytkin tai Fleischmannin Profi). Sarjan mukana toimitetaan siirtokuvia neljän (4) eri numerolla varustetun Obrk-vaunun rakentamiseksi. Sarjan kevytversio ei sisällä mainittuja pyöräkertoja, kytkimiä eikä Symoba-lähikytkinmekanismien osia. Toimitan Obrk-rakennussarjojen mukana paperiset maalaussapluunat, joita voi hyödyntää jarrupäämerkin maalaamisessa.

Lisäksi Obrk-sarjoja voi ostaa Ocp(p)-sarjojen tavoin “superkevyinä” versioina, jotka sisältävät vain Obrk-korin, painesäiliöt, jarruvivun, astimet, puskimet, siirtokuvat sekä jarrupäämerkkien paperisapluunat. Obrk-vaunujen kokoonpanoon voi tutustua tästä linkistä.

Obrk-rakennussarjojen hinnat ovat seuraavat:

Kokoversio: 135 €/kpl
Kevytversio: 115 €/kpl
"Superkevyt" versio: 105 €/kpl

H0-Obrk-sarja loppuunmyytySymoba-kytkintulkki

H0-rakennussarjojen tilaajat voivat ostaa kauttani Symoba-kytkintulkkeja. Kytkintulkki helpottaa Symoba-lähikytkimien asentamista. Välineen käytöstä voi lukea lisää esim. täältä. Kytkintulkin hinta on kolme (3) euroa kappaleelta.

EDIT: Kuvalinkit korjattu toimiviksi.
Sinulla ei ole tarvittavia oikeuksia nähdäksesi tämän viestin liitetiedostoja.
Viimeksi muokannut LOK, 24.10.2017 22:35. Yhteensä muokattu 6 kertaa.
LOK
lakivija[ät]hotmail[piste]com
LOK
Lämmittäjä
Viestit: 223
Liittynyt: 19.10.2015 21:42

LOK:n N- ja H0-rakennussarjat 2017

Viesti Kirjoittaja LOK »

Kauppa- ja toimitusehdot

Kaupasta tehdään kirjallinen sopimus joko sähköpostin lakivija[at]hotmail.com välityksellä tai kasvokkain Pienoisjunatreffeillä. Myynti tapahtuu yksityishenkilöiden välisenä kauppana. Myyjänä toimii rakennussarjojen suunnittelija (LOK).

Tilaus muuttuu kumpaakin osapuolta sitovaksi, kun ostaja on maksanut kauppahinnan ensimmäisen erän myyjän pankkitilille sopimuksessa ilmoitettuun eräpäivään mennessä. Pienoisjunatreffien aikana kauppahinnan ensimmäisen erän voi maksaa vaihtoehtoisesti käteisellä myyjälle. Kauppahinnan ensimmäisen erän suuruus on viisikymmentä (50) euroa per tilattu H0-rakennussarja ja kaksikymmentäviisi (25) euroa per tilattu N-rakennussarja. Jos ennakkomaksua ei makseta eräpäivään mennessä, tilausta ei huomioida.

Myyjä lähettää ostajalle sähköpostitse laskun kauppahinnan loppuosan maksamiseksi 12.6.2017 alkaen, kun tilaus on valmis postitettavaksi. Tilaus postitetaan, kun kauppahinnan loppuosa on saapunut myyjän pankkitilille. Myyjä ilmoittaa tekstiviestitse ostajalle, kun paketti on toimitettu Postiin. Paketti on tavallisesti lähetystä seuraavana arkipäivänä noudettavissa ostajan ilmoittamasta Postin toimipisteestä.

Myyjä vastaa tilauksen säilymisestä ehjänä postipaketin noutoon saakka. Ostajan toivotaan ilmoittavan mahdollisimman nopeasti myyjälle, mikäli postipaketin sisällössä on puutteita tai paketin sisältö on vaurioitunut. Myyjä lähettää ostajalle maksutta puuttuvat tai korvaavat osat.
LOK
lakivija[ät]hotmail[piste]com
LOK
Lämmittäjä
Viestit: 223
Liittynyt: 19.10.2015 21:42

Re: LOK:n N- ja H0-rakennussarjat 2017

Viesti Kirjoittaja LOK »

Hotmail-sähköpostissani lakivija[at]hotmail.com näyttäisi (taas) olevan jotain vialla: Ihmiset ovat kertoneet lähettäneensä minulle sähköpostia, jota sähköpostini Saapuneet-kansiosta taikka Roskaposti-kansiosta ei kuitenkaan löydy. Vika tuli ilmi Pienoisjunatreffeillä.

Vastaan kaikkiin sähköposteihini tavallisesti 24 tunnin sisällä. Jos minulta ei ole kuulunut vastausta tähän mennessä, niin vika on ilmeisesti Hotmail-järjestelmässä, joka kadottaa viestinne. Minua voi tässä tapauksessa tavoitella puhelimitse/tekstiviestitse numerosta:

[Poistettu vanhentuneena]

Vaihtoehtoisesti minuun voi ottaa yhteyttä tämän foorumin yksityisviesteillä. Pahoittelut tilanteesta.
Viimeksi muokannut LOK, 19.11.2017 03:44. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
LOK
lakivija[ät]hotmail[piste]com
LOK
Lämmittäjä
Viestit: 223
Liittynyt: 19.10.2015 21:42

Re: LOK:n N- ja H0-rakennussarjat 2017

Viesti Kirjoittaja LOK »

Rakennussarjojeni toistaiseksi viimeinen ennakkotilausmahdollisuus sulkeutuu maanantaina 22.5.2017. Muistattehan jättää ennakkotilauksenne minulle mainittuun päivämäärään mennessä sähköpostitse, tekstiviestitse, puhelimitse tai foorumin yksityisviestillä, mikäli haluatte tilata rakennussarjoja. Viime hetken tilaajille ennakkomaksun eräpäivä on tiistai 23.5.2017.

Tuotan rakennussarjoja seuraavan kerran vuonna 2019.
LOK
lakivija[ät]hotmail[piste]com
LOK
Lämmittäjä
Viestit: 223
Liittynyt: 19.10.2015 21:42

Re: [Sulkeutunut] LOK:n N- ja H0-rakennussarjat 2017

Viesti Kirjoittaja LOK »

Kevään 2017 kimppatilaus on sulkeutunut. Kiitän kaikkia kimppatilaukseen osallistuneita! :) Otan ennakkotilaajiin yhteyttä 12.6.2017 nurkilla, kun rakennussarjat ovat valmiita postitettaviksi.

Sain kulutettua kimppatilauksen aikana H0-Obrk-rakennussarjojeni siirtokuvavaraston loppuun, joten H0-Obrk-rakennussarjat on nyt pysyvästi loppuunmyyty. Jatkan muiden N- ja H0-rakennussarjojeni valmistusta seuraavan kerran vuonna 2019.
LOK
lakivija[ät]hotmail[piste]com
LOK
Lämmittäjä
Viestit: 223
Liittynyt: 19.10.2015 21:42

Re: [Sulkeutunut] LOK:n N- ja H0-rakennussarjat 2017

Viesti Kirjoittaja LOK »

Rakennussarjojen osat ovat saapuneet kotiini ja vaunujen toimitukset tilaajille aloitettu. Olen ottanut kaikkiin vaunuja tilanneisiin tahoihin yhteyttä tekstiviestillä, sähköpostilla tai puhelimitse. Lähes kaikki tilaajat ovat tätä kirjoitettaessa vastanneet yhteydenottooni ja sopineet rakennussarjojen toimituspäivämääristä. Ensimmäiset paketit on lisäksi postitettu.
LOK
lakivija[ät]hotmail[piste]com