Uusia H0-tavaravaunuja

http://mestarimallit.com/

Valvoja: PeS

PeS
Veturinkuljettaja
Viestit: 964
Liittynyt: 17.12.2007 10:03

Uusia H0-tavaravaunuja

Viesti Kirjoittaja PeS »

Kuusi katettua tavaravaunua 1:87

Ga-vaunu ja sen monen johdannaiset ovat uuden rakennussarjamme aiheina. Erilaisia vaunuja on yhteensä kuusi. Erilaisilla tekstitysmalleilla ja erilaisella värityksellä sarjat sopivat suomalaiselle radalle aina 1900-luvun alusta 1960-luvulle. Tämä oli yksi yleisimmistä Suomen radoilla liikkuneista vaunuista.

Vaunut ovat:
Jarrukopillinen umpivaunu Ga (tuotenumero 143)
Umpitavaravaunu Ga (tuotenumero 144)
Maitovaunu Gma (tuotenumero 145)
Lihavaunu Gli (tuotenumero 146)
Kalkkivaunu Gt (tuotenumero 147)
Eläinvaunu Gdp (tuotenumero 148)

Vaunun kori on syövytetty 0,3 mm:n uushopeasta. Kori muodostaa helposti taivutettavan laatikkomaisen rakenteen. Puskinlautaset varsineen on sorvattu teräksestä, puskintuppelot ovat valuosia. Myös laakeripesät ja lehtijousijäljtelmät ovat valuosia — samoin alustan yksityiskohdat ja tuulettimet. Vaunuissa on NEM-tuppelo ja lähikytkinmekanismi. Laakerit on sorvattu messingistä. Sarjoissa on runsaat silkkipainossa painetut siirtokuvat, joissa eri aikakauden merkintöjä. Liha- ja maitovaunujen värilliset ovimerkinnät ovat siirtokuvia — samoin kalkkivaunun valkoiset nurkkakolmiot.

Sarjat sisältävät kaikki tarvittavat osat. Mukana on runsaasti kuvitettu rakenteluohje. Sähköpostin liittenä on kuvia eri aikakausille rakennetusta vaunuista.

Tee ennakkovaraus!
Kaikkien vaunutyyppien hinta on sama: 75 euroa (sisältäen arvonlisäveron 24%). Tee varauksesi 8.4.2016 mennessä, niin varmistat vaunujen saatavuuden. Tilauksesi jälkeen lähtämme sinulle ennakkovarausmaksun 50 euroa, mikä vahvistaa tilauksesi. Lähetä tilauksesi osoitteeseen info(ät)mestarimallit.com.

Sarjojen toimitukset alkavat toukokuussa.

Tiedustele korotonta maksuaikaa!
Halutessasi voit maksaa tilauksesi useammassa erässä, esimerkiksi kuukauden välein. Ositetusta tilauksen maksamisesta emme peri korkoa. Ota yhteyttä, niin voimme neuvotella sinulle sopivan maksuaikataulun.

Terveisin
Mestarimallit-tiimi

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Kuva