Uusi N-skaalan asemarakennus

http://mestarimallit.com/

Valvoja: PeS

PeS
Veturinkuljettaja
Viestit: 964
Liittynyt: 17.12.2007 10:03

Uusi N-skaalan asemarakennus

Viesti Kirjoittaja PeS »

Uusi asemarakennus — sopii myös pysäkkirakennukseksi

Pienikokoinen, mutta silti yksityiskohdiltaan runsas asemarakennuksen malli soveltuu miltei mille tahansa pienoisrautatieasemalle. Mestarimallien uusin N-mittakaavan asemarakennussarja on tälläinen — sen pohjapinta-ala on vain 75x45 mm. Mallia voi käyttää pelkän pysäkin asemarakennuksena tai useammilla sivuutusraiteilla varustetulla suuremmalla asemalla.

Mallin esikuva on Pietarin radan III luokan tyyppipiirustusten mukainen asemarakennus, joita rakennettiin aikoinaan runsaasti ja joita myöhemmin laajennettiin. Arkkitehtuurisesti uusi rakennus soveltuu luontevasti käytettäväksi samalla radalla Nurmen asemarakennuksen kanssa. Kummankin esikuva on samalta radalta ja kummankin arkkitehtuuri samalta aikakaudelta.

Rakennussarja noudattaa samoja periaatteita kuin aikaisemmin toteutetut Mestarimallien talojen rakennussarjat. Materiaalina on 0,3 mm:n syövytetty uushopeapelti. Kivijalka portaineen on valettu yhtenä kappaleena hartsista — myös savupiiput ovat hartsivalua. Laatikkomainen rakenne on helppo koota: seinät taivutetaan ylös ja irtonaisten nurkkalautojen avulla saadaan aikaiseksi erittäin siistit juotokset helposti. Ikkunanpuitteet, ovet ja monet yksityiskohdat on ositettu, joten ne voidaan maalata erillisinä ja liittää maalauksen jälkeen liimalla rakennukseen.

Rakennussarjaa valmistetaan ennakkovarausten mukainen määrä. Sarjan hinta on 85 euroa (sis. alv 24%). Tee varauksesi 18.3.2016 mennessä, jonka jälkeen sarjojen tuotanto alkaa. Sarjojen toimitukset alkavat 4.4.2016 alkavalla viikolla.

Ennakkovaraajille lähetämme 40 euron ennakkovarausmaksun, joka vahvistaa kaupan. Loput kauppasummasta laskutetaan sarjan toimituksen yhteydessä.

Ystävällisin terveisin
Mestarimalllit-tiimi

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
ealab
Veturinkuljettaja
Viestit: 1185
Liittynyt: 21.09.2007 09:49

Re: Uusi N-skaalan asemarakennus

Viesti Kirjoittaja ealab »

On, kuin "namipala"!