Tulossa: N-skaalan saunarakennus

http://mestarimallit.com/

Valvoja: PeS

PeS
Veturinkuljettaja
Viestit: 847
Liittynyt: 17.12.2007 10:03

Tulossa: N-skaalan saunarakennus

Viesti Kirjoittaja PeS »

Aloitamme lähiviikkojen aikana N-mittakaavan saunarakennuksen tuotannon. Saunarakennuksen pienoismalli on toteutettu maatalousministeriön asutusasiainosaston vuoden 1939 piirustusten mukaisesti. Piirustusten mukaan rakennettuja saunarakennuksia pystytettiin eri puolille Suomea aikanaan runsaasti. Saunarakennuksen malli sopii hyvin jo toteutettujen N-asuinrakennusten kanssa samaan pihapiiriin, VR:n asuinrakennusten kaveriksi tai vaikkapa järven rannalle sellaisenaan.

Saunarakennuksen pienoismalli noudattaa tuttua Mestarimallit-kokoonpanoajatusta: rakennus on 0,3 mm:n uushopealevystä syövytetty laatikkomainen rakennelma, jossa L-profiilin muotoiset nurkkalaudat sitovat nurkat kiinni. Piippu ja kivijalka on toteutettu hartsivaluna.
Nyt voit tehdä ennakkovarauksen mallista, jolloin varmistat mallin saatavuuden. Tuotamme malleja vain kysyntää vastaavan erän.

Tee varauksesi 14.7.2014 mennessä, niin olet mukana. Sarjan hinta on 25 euroa. Varaukset ja tiedustelut osoitteeseen info(at)mestarimallit.com. Oheisista kuvista selviää, miltä valmis malli näyttää. Toimituskunnossa malli on arviomme mukaan elokuun puolivälissä. Sarjan laskutus tapahtuu sarjan toimituksen yhteydessä.

Kuva
Kuva