Uusia H0-sarjoja: EFi, Eik ja H0-liiteri

http://mestarimallit.com/

Valvoja: PeS

PeS
Veturinkuljettaja
Viestit: 867
Liittynyt: 17.12.2007 10:03

Uusia H0-sarjoja: EFi, Eik ja H0-liiteri

Viesti Kirjoittaja PeS »

Uusia H0-rakennussarjoja — EFi ja Eik

Uudet puukoristen vaunujemme rakennussarjat ovat vuonna 1953 rakennettu konduktööriosastolla varustettu päivävaunu EFi (22391—22347) sekä vuonna 1954 kahvilaosastolla varustettu päivävaunu Eik (22338—22347). Vaunut rakennettiin muunnosvaunuina Ei-vaunuista 22162—22213.

Vaunujen sarjat valmistetaan kokonaan 0,3 millimetrin vahvuisesta uushopeasta ja messingistä syövyttämällä. Sarjojen kokoonpano noudattaa uudistetun ideamme mukaista kokoonpanoajatusta: päätyseinän profiili on jatkettu katon syvänteeseen asti; lisäksi katoissa on valmis hiekkaa jäljittelevä kuvio sekä valmiit asennusreiät kattokalusteille. EFi-vaunu toimitetaan asiakkaan toiveen mukaisesti joko A8-telillä tai A11-telillä. Ainakin yksi vaunu esiintyi myös A7-telillä varustettuna (A7-teli löytyy lisävarusteena valikoimastamme). Eik-vaunu toimitetaan A11-telillä varustettuna. Vaunuissa on sähkövalaistus.

Portaat, telit, aluskehyksen rakenteet ja pienet yksityiskohdat ovat kestävää uushopeaa, mutta itse kori on messinkiä. Mäntäpuskimet ovat valkometallivalua. Kattokalusteet ja jarrukotelo on valettu valkometallista, kuten myös telisivut. Laakerit on sorvattu messingistä. Siirtokuvat on painettu silkkipainossa. Sarjoissa on NEM-tuppelolla varustettu lähikytkinmekanismi. Sarja sisältää kaikki kokoamisessa tarvittavat osat. Lisäksi mukana on laaja kokoonpano-ohje, joka sisältää runsaasti työvaihekuvia.

Ohessa kuvia valmiista vaunuista.

Tee ennakkovaraus!
Tee ennakkovaraus 10.5.2015 mennessä, niin saat vaunusi normaalihintaista vaunua edullisemmin. Sarjojen hinnat ovat (sisältää arvonlisäveron 24%):

EFi 145 euroa (normaalihinta 160 euroa) — ilmoita tilauksesi yhteydessä haluatko A8- vai A11-telin.
Eik 145 euroa (normaalihinta 160 euroa)

Tee ennakkovaraus osoitteeseen info(at)mestarimallit.com. Tämän jälkeen lähetämme sinulle 70 euron laskun vaunua kohti, mikä vahvistaa ennakkovarauksesi. Loput kauppasummasta laskutetaan tilauksen yhteydessä. Arvioimme, että sarja olisi toimituskunnossa toukokuun lopussa.

Uusi H0-liiteri

Olemme julkaisseet myös H0-mittakaavassa pihapiiriin sopivan rakennuksen sarjan. Rakennuksessa on käymälä, halkoliiteri sekä työkaluvaja. Rakennus sopii VR:n rakennusten yhteyteen tai omakotitalojen piharakennukseksi. Sarjan seinät ja kivijalka ovat hartsivalua, katto, ovet ja ovia kiertävät vuorilaudat ovat messinkisyövytteitä.

Sarjan hinta on 46 euroa (sisältää arvonlisäveroa 24%). Tee ennakkovaraus, niin toimitamme sarjat toukokuun lopussa. Liiterin ennakkovaraus ei edellytä ennakkomaksua — lasku toimitetaan sarjan toimituksen yhteydessä.

Konduktööriosastolla varustettu päivävaunu EFi
Kuva
Kuva
Kuva

Kahvilaosastolla varustettu päivävaunu Eik
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Liiteri
Kuva
Kuva
Kuva