Rataesimiehen asunto ja vahtitupa (N) — tee ennakkovaraus

http://mestarimallit.com/

Valvoja: PeS

PeS
Veturinkuljettaja
Viestit: 818
Liittynyt: 17.12.2007 10:03

Rataesimiehen asunto ja vahtitupa (N) — tee ennakkovaraus

Viesti Kirjoittaja PeS »

Aloitamme kahden uuden N-skaalan rakennussarjan tuotannon, mikäli asiasta kiinnostuneita ilmaantuu riittävästi. Kyseesä ovat rataesimiehen asunto ja vahtitupa. Kummatkin sopivat asema-alueiden läheisyyteen, tasoristeyksien luo tai missä tahansa VR:n henkilökuntaa kulloinkin asusteli.

Pienoismallit noudattavat tuttua Mestarimallit-kokoonpanoajatusta: rakennus on 0,3 mm:n uushopealevystä syövytetty laatikkomainen rakennelma, jossa L-profiilin muotoiset nurkkalaudat sitovat nurkat kiinni. Piippu ja kivijalka on toteutettu hartsivaluna.

Nyt voit tehdä ennakkovarauksen mallista, jolloin varmistat mallin saatavuuden. Tuotamme malleja vain kysyntää vastaavan erän. Tee varauksesi 9.2.2015 mennessä, niin olet mukana. Rataesimiehen asunnon hinta on 39 euroa ja vahtituvan hinta 30 euroa.

Varaukset ja tiedustelut osoitteeseen info(at)mestarimallit.com. Oheisista kuvista selviää, miltä valmiit malli näyttävät. Toimituskunnossa mallit ovat arviomme mukaan maaliskuun alussa. Sarjojen laskutus tapahtuu toimituksen yhteydessä.

Mestarimallit-tiimi

Vahtitupa
Kuva
Kuva

Rataesimiehen asunto
Kuva
Kuva

PeS
Veturinkuljettaja
Viestit: 818
Liittynyt: 17.12.2007 10:03

Re: Rataesimiehen asunto ja vahtitupa (N) — tee ennakkovarau

Viesti Kirjoittaja PeS »

Sarjat ovat valmistuneet. Ne postitetaan tämän ja ensi viikon aikana ennakkovarauksen tehneille. Jos joku jäi ilman, on varatossa pari ylimääräistä kappaletta.

Vastaa Viestiin