N-vesitorni ja makasiini — tee varaus 1.9. mennessä!

http://mestarimallit.com/

Valvoja: PeS

PeS
Veturinkuljettaja
Viestit: 825
Liittynyt: 17.12.2007 10:03

N-vesitorni ja makasiini — tee varaus 1.9. mennessä!

Viesti Kirjoittaja PeS »

Vesitornin ja lämpimällä tilalla varustetun makasiin rakennussarjojen valmistus on alkamassa. Molemmat mallit perustuvat VR:n tyyppipiirustuksiin — niitä oli aikanaan käytössä monilla asemilla eri puolilla Suomea.

Vesitornin tiilinen runko-osa muodostuu 0,2 mm:n syövytetystä uushopealevystä. Runko kootaan yhdestä kappaleesta taivuttamalla — vain yksi nurkka juotetaan tai liimataan sisäpuolelta L-palkin avulla. Näin toteutettu nurkka on erittäin siisti. Tiilien muuraussaumat ovat teräviä ja siroja — ne on helppoa käsitellä Brick Mortar Formula –saumausaineella, jota on Mestarimallien valikoimassa. Puisen yläosan ja tiilisen alaosan välinen reliefi on yhtenä kappaleena valettu hartsiosa kuten myös kivijalka ja piippu. Yläosan on syövytetty 0,3 mm:n uushopeasta samaan tapaan kuin Mestarimallien talot yleensäkin.

Vesitornin hinta on 49 euroa (sis. alv. 24%). Tee varauksesi 1.9.2014 mennessä osoitteeseen info(ät)mestarimallit.com. Muista laittaa mukaan osoitteesi, johon voimme toimittaa sarjan. Sarjojen toimitukset alkavat syyskuun lopussa, mikäli saamme riittävän määrän tilauksia kasaan. Tuotamme sarjoja vain ennakkovarauksia vastaavan määrän. Sarjan laskutus tapahtuu sarjan toimituksen yhteydessä.

Makasiinin kokoonpano noudattaa samaa ajatusta kuin aikaisemmin toteuttamissamme rakennussarjoissa: itse talo muodostuu laatikkomaisesta rakenteesta, jonka nurkat sidotaan erillisillä L-palkeilla. Kivijalka ja savupiippu ovat hartsivalua. Makasiinin koristeleikkaukset ovat alkuperäisten piirustusten mukaiset — N-mittakaavassa ne ovat näyttäviä yksityiskohtia. Ohessa kuva valmiista mallista.

Makasiinin hinta on 45 euroa (sis. alv. 24%). Tee varauksesi 1.9.2014 mennessä. Sarjojen tomitukset alkavat syyskuun lopussa ja laskutamme sarjan hinnan toimituksen yhteydessä. Sarjoja tuotetan vain ennakkotilauksia vastaava määrä.

Kuva
Kuva
Kuva

Lisää kuvia: https://fi-fi.facebook.com/Mestarimallit (kuvien selaaminen ei edellytä rekisteröitymistä)

Rakennussarjojamme yhdistelemällä voi mallata suomalaisen asemamiljöön. Kokonaisuus täydentyy seuraavilla sarjoilla (sitoutumuksetta ja kysynnän mukaisesti):
—kaksi erilaista asemarakennusta (suuri ja pieni)
—asema-alueen käymälärakennus
—ratavartijan tupa (jo toteutettu piharakennus ja sauna sopivat sen kanssa samaan pihapiiriin)
—rataesimiehen asunto (piharakennus ja sauna sopivat sen kavereiksi)
—kaksi erilaista rautatieläisten asuinrakennusta (piharakennukset ja saunat sopivat samaan pihapiiriin)
—resiinavaja
—vaihdekoju
—tiilinen veturitalli (ja mahdollisesti 20-metrinen kääntölava)
—modulaariinen varastorakennus, jonka pituus määräytyy käytettävissä olevan tilan mukaan

Sarjat ovat valmistuneet!
Makasiinin ja vesitornin sarjat ovat valmistuneet. Sarjan varanneet voivat lunastaa sarjansa Vantaan Pienoisrautatiepäivillä. Postitukset alkavat Pienoisrautatiepäiviä seuraavalla viikolla.

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva