Mansardituvat (1:160) valmistuivat!

http://mestarimallit.com/

Valvoja: PeS

PeS
Veturinkuljettaja
Viestit: 818
Liittynyt: 17.12.2007 10:03

Mansardituvat (1:160) valmistuivat!

Viesti Kirjoittaja PeS »

Kuva
Kuva

Uudet N-tuotteemme (mittakaava 1:160) ovat kaksi erilaista mansardikattoista (oikeammin taitekattoista) tupaa. Toisen rakennuksen päädyssä on kesähuone. Sarjat on tuotettu 0,3 mm:n uushopealevystä syövyttämällä. Kivijalka ja savupiippu on valettu hartsista. Sarja on erittäin helppo koota. Talon rakenne on laatikkomainen, jolloin juotossaumat jäävät nurkkien sisälle piiloon — nurkkalautaprofiili peittää sauman ja liitoksista saadaan siistit.

Mansardikattoisen perustuvan hinta on 30 euroa ja kesähuoneella varustetun 35 euroa. Oheisissa mainoksissa on kuvat valmiista malleista. Sarjojen toimitukset ovat alkaneet, joten kannattaa olla aktiivinen.

Kevään ja kesän aikana tuotamme N-mittakaavassa erilaisista rakennuksista muitakin sarjoja, kuten asemarakennuksia, makasiineja, huoltorakennuksia ja asuinrakennuksia. Niiden avulla on mahdollista rakentaa aito suomalainen asemamilljöö ja sitä ympäröivä kyläyhteisö.

Sarjojen tilaukset voi osoittaa info(at)mestarimallit.com tai puh. 041 543 3373. Toimitamme tilaukset postitse, jolloin hintaan lisätään postikulut todellisten kulujen mukaisesti. Sarjat voi myös noutaa osoitteesta: Lansantorppa 8B, 02630 Espoo.

Terveisin
Mestarimallit-tiimi