M: Puuvaunut tulevat!

http://mestarimallit.com/

Valvoja: PeS

PeS
Veturinkuljettaja
Viestit: 824
Liittynyt: 17.12.2007 10:03

M: Puuvaunut tulevat!

Viesti Kirjoittaja PeS »

Pitkän tuotekehitystyön ja useista prototyyppimalleista saatujen kokemusten perusteella olemme saaneet valmiiksi 18,6-metristen puuvaunujen sarjan H0-mittakaavassa. Ensimmäisinä julkaistaan Ei-sarjan 22214–22222 vaunu, CEi-sarjan 2707–2515 vaunu sekä Fo-sarjan vaunu. Loppuvuodesta ilmestyvät makuuvaunut Em ja CEm sekä postivaunu Po.

Sarjojen rakennettavuuteen ja tekniseen toimivuuteen on panostettu erityisen paljon. Kaikki hennot ja rasitukselle alttiit osat on valmistettu vahvasta syövytetystä uushopeasta, kori ja pääkomponentit ovat messinkiä. Portaiden kokoamista varten on kehitetty erityisen onnistunut ratkaisu.
Vaunussa on kolmipisteripustus, jolloin toisen telin telikeskiö kantaa koria, kun taas toisessa telissä on kaksi telin sivuilla olevaa tukipistettä. Telien kevyt jousitus ja sorvaamalla valmistetut laakerikupit takaavat herkät kulkuominaisuudet. Vaunu kulkee jopa 360 mm:n kaarresäteestä, joskin vaunun minimikaarresäde on lähikytkinmekanismin kulissikaaren liikeradan vuoksi 600 mm.

Telisivut, puskintuppelot, kattokalusteet ja alustan yksityiskohdat on valettu valkometallista. Katto on valettu yhtenä kappaleena koneellisesti hartsista. Mallia täydentää erittäin ohuella kantokalvolla silkkipainossa valmistetut siirtokuvat — jopa tupakoimattomien ja tupakoivien osastoja osoittavat tekstit ovat miltei luettavissa. Siirtokuvat sisältävät myös tekstit määräasemakilpiin.

Tee ennakkovaraus!
Ennakkovarausten perusteella tuotamme sarjoja suurin piirtein kysyntää vastaavan määrän. Siksi toivomme, että mahdollisimman moni ilmoittaisi kiinnostuksensa etukäteen. Kannustamme tekemään ennakkovarauksen myöntämällä 10 prosentin alennuksen normaalihinnasta.

Vaunujen ennakkovaraushinnat ovat:
Fo sähkövalaistu: 140 euroa (norm. 155 euroa)
Fo kaasuvalaistu: 145 (norm. 166 euroa)
CEi sähkövalaistu: 135 euroa (norm. 150 euroa)
CEi kaasuvalaistu: 158 euroa (norm. 174)
Ei-vaunu sähkövalaistu: 135 euroa (norm. 150 euroa)

Ennakkovarauksen tehneet voivat lunastaa sarjansa Pienoisrautatiepäivillä 19.—20.10.2013 tai postitamme ne tilaajille tapahtuman jälkeen. Ennakkovaraus ei edellytä ennakkomaksua.

Ennakkovarauksen voi tehdä osoitteeseen info@mestarimallit.com

Kuva
Kuva
Kuva