Alottelija kera Märklinin

Yleistietoa eri järjestelmistä ja niiden yhteensopivuudesta. Kuinka aloittaa harrastus, mistä hankkia kalusto ja materiaalit ym.

Valvoja: Hermanni

uddis
Matkustaja
Viestit: 1
Liittynyt: 18.01.2014 14:53

Alottelija kera Märklinin

Viesti Kirjoittaja uddis »

Aloteltu märklinin c kiskojen kanssa tuli hommattua alotus pakkaus sivuraiteelta (vastaa c2 laajennusta), sit on vie c3, c4 ja c5 kiskot. Jotta sais vähä ajeltuaki useammalla junalla.
Vetureita on nyt 3 ja vaunuja jokunen. Ohjaimena on mobilestation 2. Sen kanssa tuppaa vaan välillä tulemaan kiirus jos 3 veturia puksuttelee menemään :-D.
Aattelin että toimiiko se 1 version mobilestation suoraan tuohon kakkosen liitäntä boksiin? Syy ihan se että en ole aatellut törsätä central stationiin vaan aatellu että ms:illä mennään kun ebayssa näyttäs löytyvän tarvittaes palikka et pystyy jopa 4 liittämään samaan rataan. Siksi tätä kysyn kun 1:siä saa välillä varsin halvalla ebaysta ja nykynen veturi kalusto sellasta että ei välttämättä tarttis kaikkien ohjainten olla ms2 versioita.
kari-g
Lämmittäjä
Viestit: 212
Liittynyt: 21.05.2007 22:38

Re: Alottelija kera Märklinin

Viesti Kirjoittaja kari-g »

Hyvin lyhyesti: MS2:n ohjauspurnukkaan 60113 voi liittää vain toisen MS2:n. MS1 ei käy - ei sitten millään.

Lisäksi saksalaisella keskustelupalstalla kerrottiin, että kahden MS2:n tapauksessa pienemmän sarjanumeron omaava MS2 tulee ns. ykkösohjaimeksi. Veturilisäykset tehdään tälle ohjaimella. Nämä veturit ovat myös ohjattavissa tältä kakkos-MS2:lta.

//kari g
Vastaa Viestiin