[Sulkeutunut] Syksyn 2016 kimppatilaus: suomalaisia H0-rakennussarjoja

LOK
Lämmittäjä
Viestit: 121
Liittynyt: 19.10.2015 21:42

[Sulkeutunut] Syksyn 2016 kimppatilaus: suomalaisia H0-rakennussarjoja

Viesti Kirjoittaja LOK » 19.09.2016 00:15

Syksyn 2016 kimppatilaus on nyt virallisesti avattu. Kauttani voi jälleen ennakkotilata 3D-tulostukseen perustuvia H0-mittakaavan Suomi-aiheisia vaununrakennussarjoja.

Rakennussarjani sisältävät lähtökohtaisesti kaikki pienoismallin kokoamiseen tarvittavat osat siirtokuvia myöten. Vaunujeni kokoaminen ei edellytä erikoistyökalujen käyttöä. Rakennussarjani ovat näiden seikkojen ansiosta helppo väylä aloittaa liikkuvan Suomi-kaluston rakentaminen. Vaununrakennussarjojeni ominaisuuksiin sekä ajantasaisiin hintatietoihin voi tutustua alapuolen tuotekuvaston välityksellä.

Vastaanotan rakennussarjoilleni ennakkotilauksia 17.10.2016 asti, jonka jälkeen tilaan sarjojen osia kysyntää vastaavan määrän. Toimitan tilaukset postipaketteina 14.11.-9.12.2016 välisenä aikana, joten rakennussarjat ehtivät tilaajien kotiin hyvissä ajoin ennen joulua. Tilaaminen tapahtuu tuttuun tapaan sähköpostini lakivija[at]hotmail.com kautta. Kaupat toteutetaan yksityishenkilöiden välisinä kauppoina. Tarkat kauppa- ja toimitusehdot ovat luettavissa alapuolen viestistä.

Pakkaus- ja postituskuluina veloitan kiinteän 9 euron maksun per tilaus.

Ystävällisin terveisin,
LOK


Syksyn 2016 uutuus: Ocp-sarjan raakapuuvaunu (mittakaava H0)

Kuva

Tämä vaunu on VR:n nykyisten Sp- ja Sps-raakapuuvaunujen kantamuoto. Vaunu on erittäin yksinkertainen koottava, sillä sarja ei vaadi lainkaan juottamista: kaikki osat kiinnittyvät toisiinsa parilla ruuvilla sekä liimalla. Maalaaminen on myös suoraviivaisen helppoa. Vaunun kokoonpano-ohjeeseen sekä esikuvan historiaan voi tutustua tarkemmin tästä linkistä.

Jokainen Ocp-rakennussarja on varustettu uniikeilla siirtokuvilla, minkä johdosta kahta samalla numerosarjalla varustettua Ocp-pienoismallia ei tule maailmalla vastaan. Tuotan Ocp-vaunujen rakennussarjoja myyntiin korkeintaan 20 kappaletta.

Myyn Ocp-rakennussarjaa kolmena eri varianttina: kokoversiona, kevytversiona sekä “superkevyenä” versiona. Katso tarkemmat tiedot rakennussarjojen sisällöistä vaunun kokoonpano-ohjeesta. Kokoversion kytkimeksi voi valita joko Rocon lenkkikytkimen (kuvassa) tai Fleischmannin Profi-kytkimen.


Joukkovoimalla alennusta – uusi hinnoittelusysteemi

Kokeilen Ocp-rakennussarjojeni lanseerauksessa uutta hinnoittelua, jossa sarjojen kappalehinnat painuvat sitä alemmaksi mitä enemmän Ocp-sarjoja kokonaisuutena tilataan. Tällä tavoin jokainen tilaaja pääsee hyötymään massatuotantoalennuksista, joita saan tilatessani osia suuria määriä kerralla. Kaikki tilaajat saavat Ocp-sarjansa samoilla alennetuilla hinnoilla riippumatta siitä, missä vaiheessa kimppatilauskampanjaa tilauksen on minulle lähettänyt.

Ocp-rakennussarjan varianttien hintaportaat on esitetty alapuolen taulukossa ja esimerkki hintojen muodostumisesta taulukon alapuolella. Vahvistan sitovasti tilattujen Ocp-rakennussarjojen lukumäärän päivittäin tämän tekstikappaleen alapuolella. Kaikki foorumilaiset voivat näin julkisesti seurata, mihin Ocp-sarjojen kappalehinnat ovat asettumassa.

Ocp-rakennussarjoja ennakkotilattiin kahdeksan (8) kappaletta. Sarjojen lopulliset hinnat ovat 80 € (“superkevyt” versio), 90 € (kevytversio) ja 110 € (kokoversio).
Ocp-rakennussarjojen hinnasto syksy 2016.jpg
Ocp-rakennussarjojen hinnasto syksy 2016.jpg (33.13 KiB) Katsottu 1880 kertaa
Esimerkki hintojen muodostumisesta: Harrastaja X ennakkotilaa kaksi (2) Ocp-vaunun rakennussarjaa (mitä tahansa versiota), harrastaja Y yhden (1) kappaleen ja junakerho Z seitsemän (7) kappaletta. Sarjoja ennakkotilataan yhteensä 10 kpl, joten rakennussarjojen kappalehinnat kaikille ostajille ovat 75 € (“superkevyt” versio), 85 € (kevytversio) ja 105 € (kokoversio).


Kbp-yleisavovaunun rakennussarja (mittakaava H0)

Kuva

Kbp-yleisavovaunuja voi ennakkotilata tuttuun tapaan sekä kokoversioina että kevytversioina. Kbp-rakennussarjojen sisältöihin, sarjan kokoonpanoon sekä esikuvien historiaan voi tutustua tarkemmin tästä linkistä. Toimitan jokaisen tilatun Kbp-sarjan mukana siirtokuvia viiden (5) eri numerolla varustetun Kbp-vaunun rakentamiseksi. Kbp-rakennussarjojen hinnat ovat seuraavat:

kokoversio: 89 €/kpl
kevytversio: 75 €/kpl

Kbp-rakennussarjan tilaaja voi ostaa minulta avaamattoman purkin tuoretta Tamiyan Wooden Deck Tan -maalia sekä pienen pullollisen AK Interactiven Burnt Umber -pigmenttijauhetta. Maalia ja pigmenttiä voi hyödyntää Kbp-vaunun lankutuksen maalaamiseen sekä säistämiseen (riittävät ainakin kolmen Kbp-vaunun tarpeisiin). Maalipurkin ja pigmenttijauheen yhteishinta on kaksi (2) euroa. Maalia ja pigmenttiä riittää vain nopeimmalle ennakkotilaajalle. PÄIVITYS 19.9.2016: MYYTY


Elo-t-romunkuljetusvaunun rakennussarja (mittakaava H0)

Kuva

Elo-t-rakennussarjojen kokoversio sisältää kaikki vaunun kokoamiseen tarvittavat osat. Kokoversio toimitetaan RP25-tasavirtapyöräkerroin, Symoba-lähikytkinmekanismein (lyhyt ja pitkä NEM-tuppelo mukana) sekä tilaajan toivomalla NEM-kytkinparilla (Rocon lenkkikytkin tai Fleischmannin Profi). Sarjan mukana toimitetaan siirtokuvia neljän (4) eri numerolla varustetun Elo-t-vaunun rakentamiseksi. Sarjan kevytversio ei sisällä mainittuja pyöräkertoja, kytkimiä eikä Symoba-lähikytkinmekanismien osia.

Toimitan kaikkien Elo-t-rakennussarjojen mukana nykyisin paperiset maalaussapluunat, joita voi hyödyntää jarrupäämerkin maalaamisessa. Elo-t-vaunujen kokoonpanoon voi tutustua tästä linkistä.

Elo-t-rakennussarjojen hinnat ovat seuraavat:

kokoversio: 99 €/kpl
kevytversio: 85 €/kpl


Obrk-romunkuljetusvaunun rakennussarja (mittakaava H0)

Kuva

Obrk-rakennussarjojen kokoversio sisältää kaikki vaunun kokoamiseen tarvittavat osat. Kokoversio toimitetaan RP25-tasavirtapyöräkerroin, Symoba-lähikytkinmekanismein (lyhyt ja pitkä NEM-tuppelo mukana) sekä tilaajan toivomalla NEM-kytkinparilla (Rocon lenkkikytkin tai Fleischmannin Profi). Sarjan mukana toimitetaan siirtokuvia viiden (5) eri numerolla varustetun Obrk-vaunun rakentamiseksi. Sarjan kevytversio ei sisällä mainittuja pyöräkertoja, kytkimiä eikä Symoba-lähikytkinmekanismien osia. Toimitan kaikkien Obrk-rakennussarjojen mukana nykyisin paperiset maalaussapluunat, joita voi hyödyntää jarrupäämerkin maalaamisessa.

Lisäksi Obrk-sarjoja voi ostaa Ocp-sarjojen tavoin “superkevyinä” versioina, jotka sisältävät vain Obrk-korin, painesäiliöt, jarruvivun, astimet, puskimet, siirtokuvat sekä jarrupäämerkkien paperisapluunat. Obrk-vaunujen kokoonpanoon voi tutustua tästä linkistä.

Obrk-rakennussarjojen hinnat ovat seuraavat:

kokoversio: 135 €/kpl
kevytversio: 115 €/kpl
"superkevyt" versio: 105 €/kpl


Symoba-kytkintulkki

Rakennussarjojen tilaajat voivat ostaa kauttani Symoba-kytkintulkkeja. Kytkintulkki helpottaa Symoba-lähikytkimien asentamista. Välineen käytöstä voi lukea lisää esim. täältä. Kytkintulkin hinta on kolme (3) euroa kappaleelta.
Viimeksi muokannut LOK, 18.10.2016 09:32. Yhteensä muokattu 10 kertaa.
LOK
lakivija[at]hotmail.com

LOK
Lämmittäjä
Viestit: 121
Liittynyt: 19.10.2015 21:42

Re: Syksyn 2016 kimppatilaus: suomalaisia H0-rakennussarjoja

Viesti Kirjoittaja LOK » 19.09.2016 00:46

Kauppa- ja toimitusehdot

Kaupasta tehdään kirjallinen sopimus sähköpostin lakivija[at]hotmail.com välityksellä. Myynti tapahtuu yksityishenkilöiden välisenä kauppana. Myyjänä toimii rakennussarjojen suunnittelija (LOK).

Tilaus muuttuu kumpaakin osapuolta sitovaksi, kun ostaja on maksanut kauppahinnan ensimmäisen erän myyjän pankkitilille sopimuksessa ilmoitettuun eräpäivään mennessä. Kauppahinnan ensimmäisen erän suuruus on viisikymmentä (50) euroa per tilattu rakennussarja. Jos ennakkomaksua ei makseta eräpäivään mennessä, tilausta ei huomioida.

Myyjä lähettää ostajalle sähköpostitse laskun kauppahinnan loppuosan maksamiseksi 14.11.2016 alkaen, kun tilaus on valmis postitettavaksi. Tilaus postitetaan, kun kauppahinnan loppuosa on saapunut myyjän pankkitilille. Myyjä ilmoittaa tekstiviestitse ostajalle, kun paketti on toimitettu Postiin. Paketti on tavallisesti lähetystä seuraavana päivänä noudettavissa ostajan ilmoittamasta Postin toimipisteestä.

Myyjä vastaa tilauksen säilymisestä ehjänä postipaketin noutoon saakka. Ostajan toivotaan ilmoittavan mahdollisimman nopeasti myyjälle, mikäli postipaketin sisällössä on puutteita tai paketin sisältö on vaurioitunut. Myyjä lähettää ostajalle maksutta puuttuvat tai korvaavat osat.
LOK
lakivija[at]hotmail.com

LOK
Lämmittäjä
Viestit: 121
Liittynyt: 19.10.2015 21:42

Re: Syksyn 2016 kimppatilaus: suomalaisia H0-rakennussarjoja

Viesti Kirjoittaja LOK » 10.10.2016 18:04

Rakennussarjojeni ennakkotilausmahdollisuus sulkeutuu ensi maanantaina 17.10.2016. Muistattehan jättää ennakkotilauksenne mainittuun päivämäärään mennessä, mikäli haluatte osallistua kimppatilaukseen.

Ocp-vaunujen H0-rakennussarjoja on mennyt kaupaksi vasta kuusi (6) kappaletta. Jos jostain löytyisi vielä ostajat neljälle Ocp-sarjalle, niin kaikki ennakkotilaajat saisivat Ocp-vaununsa matalammalla hinnalla (hinnasto ylempänä).

EDIT 14.10.2016: Ocp-vaunuja on tällä hetkellä tilattu sitovasti kuusi (6) kappaletta. Lisäksi kaksi (2) Ocp-vaunua odottavat tilauksen vahvistamista. Löytyisikö vielä ostajia kahdelle Ocp-yksilölle?
LOK
lakivija[at]hotmail.com

LOK
Lämmittäjä
Viestit: 121
Liittynyt: 19.10.2015 21:42

Re: [Sulkeutunut] Syksyn 2016 kimppatilaus: suomalaisia H0-rakennussarjoja

Viesti Kirjoittaja LOK » 17.10.2016 22:50

Syksyn 2016 kimppatilaus on sulkeutunut. Kiitän kaikkia kimppatilaukseen osallistuneita! Otan ennakkotilaajiin sähköpostitse yhteyttä 14.11.2016 nurkilla, kun rakennussarjat ovat valmiita postitettaviksi.

Ocp-vaunujen rakennussarjoja ennakkotilattiin yhteensä kahdeksan (8) kappaletta, joten sarjojen lopulliset kappalehinnat kaikille ennakkotilaajille ovat seuraavat: 80 € (“superkevyt” versio), 90 € (kevytversio) ja 110 € (kokoversio).

EDIT 18.10.2016 klo 9:37: Kirjoitin viime iltana vahingossa väärät loppuhinnat näkyville. Nyt hinnat ovat oikein. Pahoittelut sekaannuksesta.
LOK
lakivija[at]hotmail.com

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija