[Sulkeutunut] Kimppatilaus: Kbp-, Elo-t- ja Obrk-vaunujen H0-rakennussarjat

LOK
Lämmittäjä
Viestit: 121
Liittynyt: 19.10.2015 21:42

[Sulkeutunut] Kimppatilaus: Kbp-, Elo-t- ja Obrk-vaunujen H0-rakennussarjat

Viesti Kirjoittaja LOK » 12.05.2016 02:17

Tervehdys foorumilaiset,

Helposti koottavien vaununrakennussarjojeni uusi kimppatilaus käynnistyy lauantaina 14.5.2016 Pienoisjunatreffien yhteydessä. Aikaisempien H0-mittakaavan Elo-t- ja Obrk-romunkuljetusvaunujen lisäksi minulta voi nyt tilata uutuutena Kbp-yleisavovaunun H0-rakennussarjaa. Ohessa kuvia, miltä loppuun asti kootut tavaravaunujeni pienoismallit näyttävät. Elo-t- ja Obrk-vaunujen kokoonpanoon voi perehtyä tästä linkistä. Kbp-vaunujen kokoonpano-ohje löytyy puolestaan tämän linkin takaa.
Viimeisteltyjä Kbp-vaunuja (H0).JPG
Viimeisteltyjä Kbp-vaunuja (H0).JPG (42.83 KiB) Katsottu 2071 kertaa
Lähikuva Kbp-vaunun (H0) siirtokuvista.JPG
Lähikuva Kbp-vaunun (H0) siirtokuvista.JPG (70.87 KiB) Katsottu 2071 kertaa
Viimeistelty Elo-t-vaunu (H0).JPG
Viimeistelty Elo-t-vaunu (H0).JPG (23.92 KiB) Katsottu 2071 kertaa
Viimeistelty Obrk-vaunu (H0).JPG
Viimeistelty Obrk-vaunu (H0).JPG (35.58 KiB) Katsottu 2071 kertaa
Rakennussarjani sisältävät kaikki pienoismallieni kokoamiseen tarvittavat osat. Sarjani on varustettu siroilla RP25-pyöräkerroilla (Rocon akselimitoitus) sekä Symoba-lähikytkinmekanismeilla (lyhyt ja pitkä tuppelopari mukana). Rakennussarjojen mukana toimitetaan laadukkaat märkäsiirtokuvat viiden eri vaunuyksilön rakentamiseksi. Kytkimeksi voi valita tuttuun tapaan joko Rocon NEM-lenkkikytkimen tai Fleischmannin Profi-kytkimen. Rakennussarjojen materiaali on kestävää 3D-tulostettua nailonia, jonka saa sileäksi parilla pohjamaalikerroksella sekä välihionnalla. Vaunujen otekahvat taitellaan sarjojen mukana toimitettavasta 0,3 mm:n uushopealangasta. Ohessa kuva, miltä uusi Kbp-rakennussarjani näyttää suoraan paketista nostettuna.

Kuva
Tästä se Kbp-vaunun rakentaminen alkaa! 3D-tulostetut osat ovat välittömästi valmiita pohjamaalaukseen. Vaunu kootaan liimalla sekä ruuveilla. Osissa on valmiit reiät ja ohjainpoterot pikkuosille, minkä johdosta kokoonpano on helppoa ja vaivatonta. Mukana toimitetaan lisäksi paperiset jarrupäämerkkien sapluunat, jotka helpottavat detaljien maalausta.

Rakennussarjojani voi ostaa myös riisuttuina kevytversioina, jotka eivät sisällä pyöräkertoja, kytkimiä eivätkä Symoba-lähikytkinmekanismeja. Rakennussarjojeni 3D-tulosteosia sekä siirtokuvia voi lisäksi ostaa irtotavarana: irto-osien hintatiedot saa minulta kysymällä.

Rakennussarjojeni ajantasainen hinnasto on esitetty alapuolen taulukossa. Mikäli saman rakennussarjan variantteja tilaa vähintään viisi kappaletta, käytetään sarjojen kappalehintoina oheisia tarjoushintoja. Yli viiden vaunun tilaajille toimitan maksutta ylimääräisiä siirtokuvia, jolloin jokaiselle tilatulle vaunulle saa uniikin numerosarjan.
Hinnasto kesä 2016.jpg
Hinnasto kesä 2016.jpg (45.98 KiB) Katsottu 2071 kertaa
Pakkaus- ja postituskuluina veloitan kiinteän 9 euron lähetysmaksun.

Rakennussarjojeni tilauksen yhteydessä kauttani voi ostaa Symoba-kytkintulkkeja, jotka helpottavat Symoba-lähikytkimien asentamista. Kytkintulkin hinta on 3 euroa kappaleelta.

Kerään rakennussarjoilleni ennakkotilauksia 19.6.2016 saakka, jonka jälkeen tuotan rakennussarjoja sekä irto-osia kysyntää vastaavan määrän. Toimitan tilaukset ostajille postipaketteina 1.8.2016 alkaen. Oman vapaa-aikani rajallisuudesta johtuen voin palvella korkeintaan 25 ensimmäistä kimppatilaukseen ilmoittautuvaa henkilöä tai yhdistystä. Kimppatilauksessa noudatettavat kauppa- ja toimitusehtoni ovat luettavissa alapuolen viestissä.

Vastaanotan tilauksia ja vastaan kimppatilausta koskeviin kysymyksiin sähköpostini lakivija[at]hotmail.com kautta. Foorumin jäsenet voivat lisäksi lähettää minulle yksityisviestejä tai jättää julkisen kysymyksen tähän viestiketjuun. Tilauksia ja kysymyksiä voi esittää myös kasvotusten tulevilla Pienoisjunatreffeillä 14.-15.5.2016. Minut ja pienoismallivaununi tavoittaa koko näyttelyn ajan erään esittelypöydän takaa. :)

Ystävällisin terveisin
LOK
lakivija[at]hotmail.com

EDIT: Teksti oikoluettu.
EDIT 2: Linkki Kbp-vaunujen kokoonpano-ohjeeseen lisätty.
Viimeksi muokannut LOK, 20.06.2016 19:33. Yhteensä muokattu 7 kertaa.

LOK
Lämmittäjä
Viestit: 121
Liittynyt: 19.10.2015 21:42

Kimppatilaus: Kbp-, Elo-t- ja Obrk-vaunujen H0-rakennussarjat - Kauppa- ja toimitusehdot

Viesti Kirjoittaja LOK » 12.05.2016 02:36

Kaupasta tehdään kirjallinen sopimus joko kasvokkain Pienoisjunatreffeillä tai sähköpostin välityksellä. Myynti tapahtuu yksityishenkilöiden välisenä kauppana. Myyjänä toimii rakennussarjojen suunnittelija (LOK).

Tilaus muuttuu kumpaakin osapuolta sitovaksi, kun ostaja on maksanut 50 %:n ennakkomaksun myyjän pankkitilille sopimuksessa ilmoitettuun eräpäivään mennessä. Jos ennakkomaksua ei makseta eräpäivään mennessä, tilausta ei huomioida. Pienoisjunatreffien aikana 50 %:n ennakkomaksun voi maksaa myös käteisellä myyjälle.

Myyjä lähettää ostajalle sähköpostitse laskun kauppahinnan loppuosan maksamiseksi 1.8.2016 alkaen, kun tilaus on valmis postitettavaksi. Tilaus postitetaan, kun kauppahinnan loppuosa on saapunut myyjän pankkitilille.

Myyjä vastaa tilauksen säilymisestä ehjänä postipaketin noutoon saakka. Ostajan toivotaan ilmoittavan mahdollisimman nopeasti myyjälle, mikäli postipaketin sisällössä on puutteita tai paketin sisältö on vaurioitunut. Myyjä lähettää ostajalle maksutta puuttuvat tai korvaavat osat.
LOK
lakivija[at]hotmail.com

LOK
Lämmittäjä
Viestit: 121
Liittynyt: 19.10.2015 21:42

Re: Kimppatilaus: Kbp-, Elo-t- ja Obrk-vaunujen H0-rakennussarjat

Viesti Kirjoittaja LOK » 27.05.2016 01:37

Microsoftin sähköpostipalveluissa (Hotmail & Outlook) on tällä hetkellä vakavia ongelmia: sähköpostiviestejä on Microsoftin mukaan jäänyt toimittamatta vastaanottajille puolin ja toisin, minkä lisäksi Hotmail-tileihin ei ole toisinaan päässyt edes kirjautumaan sisälle. :(

Mikäli olette lähettäneet minulle tällä viikolla sähköpostia alla olevaan osoitteeseen ettekä ole saaneet minulta mitään vastausta, niin sähköpostinne ei ole todennäköisesti koskaan saavuttanut minua sähköpostissa ilmenneiden vikojen johdosta. Vastaan sähköposteihini tavallisesti 24 tunnin sisällä viestin saapumisesta. Jokunen tilaus sekä tarjouspyyntö on kuitenkin tullut läpi tällä viikolla, mutta en ole kaikissa tapauksissa varma, onko lähettämäni vastausviesti sitten puolestaan päätynyt vastaanottajalle asti...

Yrittäkää tarvittaessa lähettää minulle sähköpostia uudelleen, tai ottakaa minuun vaihtoehtoisesti yhteyttä tämän foorumin yksityisviestitoiminnon kautta (mahdollista rekisteröityneille käyttäjille). Veturitalli.fi:n yksityisviestit kulkevat aina perille, ja niissä on lisäksi näppärä tarkistustoiminto viestin vastaanoton varmistamiseksi: yksityisviesti siirtyy Lähtevät-kansiosta Lähetetyt-kansioon vasta siinä vaiheessa, kun vastaanottaja on lukenut viestin. :) Puhelinnumeroni omaavat voivat toki myös soittaa tai lähettää tekstiviestejä.

Toivotaan, että Microsoft saa korjattua vian piakkoin.
LOK
lakivija[at]hotmail.com

LOK
Lämmittäjä
Viestit: 121
Liittynyt: 19.10.2015 21:42

Re: Kimppatilaus: Kbp-, Elo-t- ja Obrk-vaunujen H0-rakennussarjat

Viesti Kirjoittaja LOK » 31.05.2016 16:37

Hotmail-sähköposti (kuten myös työpaikkani Outlook) näyttävät jälleen toimivan normaalisti. Kiitos, että olette lähettäneet kuittauksia sähköpostiviestieni saapumisesta perille! Tämä on helpottanut huomattavasti kommunikointia ja omaa työtaakkaani.

Minulta kysyttiin s-postitse, voisinko toimittaa tilauksen postipakettina vasta elokuun lomaviikkojen jälkeen. Kyllä se onnistuu. :) Voin siirtää samassa yhteydessä myös tilauksen loppuosan maksamista myöhemmäksi, jolloin maksamisesta ei tarvitse stressata.

Jos jokin asia mietityttää tilauksen maksamisen, toimituksen tai sarjojen/irto-osien ominaisuuksien suhteen, niin kysykää ihmeessä asiasta sähköpostin, YV:n tai tekstiviestin välityksellä: räätälöidään tilausta ja maksutapaa tarvittaessa tilaajan toiveiden mukaisesti. Vastaan yhteydenottoihin tavallisimmin illalla töiden jälkeen.
LOK
lakivija[at]hotmail.com

LOK
Lämmittäjä
Viestit: 121
Liittynyt: 19.10.2015 21:42

Kimppatilaus sulkeutumassa

Viesti Kirjoittaja LOK » 10.06.2016 22:07

Vaununrakennussarjojeni kimppatilaus sulkeutuu sunnuntaina 19.6.2016 klo 23.59. Muistakaa jättää ennakkotilauksenne sähköpostiini lakivija[at]hotmail.com ennen määräaikaa, jos haluatte osallistua kimppatilaukseen. Viime hetken tilaajille ennakkomaksun eräpäivä on 27.6.2016.

H0-Kbp-vaunuja on tällä hetkellä tilattu jo pitkän kokojunakuljetuksen edestä. Mukaan kuitenkin vielä mahtuu. :)
LOK
lakivija[at]hotmail.com

LOK
Lämmittäjä
Viestit: 121
Liittynyt: 19.10.2015 21:42

[Sulkeutunut] Kimppatilaus: Kbp-, Elo-t- ja Obrk-vaunujen H0-rakennussarjat

Viesti Kirjoittaja LOK » 20.06.2016 19:31

H0-mittakaavan Elo-t-, Obrk- ja Kbp-vaunujen kimppatilausmahdollisuus on sulkeutunut. Kaikkien kimppatilaukseen osallistuneiden ennakkomaksut ovat saapuneet tililleni. Kiitokset kaikille tilaajille! Lähetän rakennussarjojen tarviketilaukset alihankkijoille, niin pääsen heinäkuun lopulla paketoimaan tilauksia lähetyskuntoon.

Lähetän kaikille tilaajille 1.8.2016 nurkilla laskut tilausten loppuosien maksamiseksi. Alan samalla postittaa paketteja.

Jos joku jäi tämän kimppatilauksen kohdalla "junasta", niin rakennussarjojani on vielä mahdollista ostaa vuoden 2016 syksyllä. Pyrin aikatauluttamaan syksyn kimppatilauksen siten, että rakennussarjat ehtivät tilaajille hyvissä ajoin ennen joulua. Saatan lisäksi saada pari N- ja H0-uutuutta myyntikuntoon syksyksi (N-klubilaisten esittämät toiveet on huomioitu. :P ). Ilmoittelen aiheesta enemmän alkusyksystä tällä palstalla.

-LOK
LOK
lakivija[at]hotmail.com

LOK
Lämmittäjä
Viestit: 121
Liittynyt: 19.10.2015 21:42

Re: [Sulkeutunut] Kimppatilaus: Kbp-, Elo-t- ja Obrk-vaunujen H0-rakennussarjat

Viesti Kirjoittaja LOK » 01.08.2016 20:13

Rakennussarjojen tarvikkeet ovat saapuneet maailmalta kotiini. Pystyn nyt aloittamaan sarjojen toimitukset tilaajille. Olen asian tiimoilta lähettänyt sähköpostia kaikille vaunuja ostaneille tahoille. Toivottavasti sähköpostiviestit ovat tällä kertaa saavuttaneet vastaanottajansa.
LOK
lakivija[at]hotmail.com

LOK
Lämmittäjä
Viestit: 121
Liittynyt: 19.10.2015 21:42

Re: [Sulkeutunut] Kimppatilaus: Kbp-, Elo-t- ja Obrk-vaunujen H0-rakennussarjat

Viesti Kirjoittaja LOK » 12.08.2016 23:19

Kaikkien tilaajien paketit on nyt saatu postitettua. Paketoitavia osia riittikin kiitettävästi tämänkertaisen kimppatilauksen kohdalla: osia sujahteli paketteihin kaikkiaan noin 800 kpl! Kiitokset kaikille tilaajille sekä alihankintaketjulleni!

Seuraavan kimppatilauksen järjestän näillä näkyvin lokakuussa 2016. Olen ostellut kriittisimpiä sarjojen osia valmiiksi varastoon, joten pystyn toimittamaan syksyn kimppatilaukset perille hyvissä ajoin ennen joulua. Saan näin lyhennettyä sarjojen toimitusaikaa kuukausista viikkoihin.

Syksyksi minulta on odotettavissa yksi H0-uutuus. Osa foorumilaisista onkin jo äkännyt prototyypistä julkaisemani valokuvan eräällä toisella foorumilla... :wink: Kirjoittelen aiheesta syyskuun loppupuolella kokoonpano-ohjeen Veturitalliin, kun olen saanut vaunun sarjatuotantoversion testauksen loppuun.

Työn alla oleva N-mittakaavan vaununrakennussarjani kaipaa vielä kehittämistä, jotta se olisi miellyttävämpi koottava. Siirrän tämän johdosta N-vaunun lanseerauksen näillä näkymin kevääseen 2017.

- LOK
LOK
lakivija[at]hotmail.com

PasiS
Ratavartija
Viestit: 17
Liittynyt: 06.01.2015 10:54

Re: [Sulkeutunut] Kimppatilaus: Kbp-, Elo-t- ja Obrk-vaunujen H0-rakennussarjat

Viesti Kirjoittaja PasiS » 13.08.2016 08:23

Voitko paljastaa mikä vaunu on tulossa N-mittakaavaan?
T:PasiS (N-harrastaja)

LOK
Lämmittäjä
Viestit: 121
Liittynyt: 19.10.2015 21:42

Re: [Sulkeutunut] Kimppatilaus: Kbp-, Elo-t- ja Obrk-vaunujen H0-rakennussarjat

Viesti Kirjoittaja LOK » 13.08.2016 12:35

PasiS kirjoitti:Voitko paljastaa mikä vaunu on tulossa N-mittakaavaan?
T:PasiS (N-harrastaja)
Pyrin avaamaan N-mittakaavan tuotannon Obrk-vaunun rakennussarjalla. N-Obrk:n jälkeen vuorossa olisi aikanaan N-mittakaavan Elo-t, jos N-Obrk saa riittävästi tilaajia taakseen.

Suunnittelin myös N-Kbp-vaunua N-Elo-t:n yhteyteen, mutta siitä olikin jhr käsittääkseni jo lanseerannut rakennussarjan. N-Kbp-vaunujen tarve lienee tämän johdosta jo tyydytetty(?).

Ohessa vielä kuva N-protoistani. Vaunut olivat kevään 2016 Pienoisjunatreffeillä näytillä kuvan mukaisissa asuissaan. Valkoisten siirtokuvien pikkutekstit ovat luettavissa suurennuslasilla. :) Kytkimiksi voi näillä näkymin valita joko Rapido-kytkimen tai Tmi Mestarimallien MM160-kytkimen.
N-mittakaavan Suomi-vaunuja (prototyyppejä).JPG
N-mittakaavan Suomi-vaunuja (prototyyppejä).JPG (37.32 KiB) Katsottu 1553 kertaa
LOK
lakivija[at]hotmail.com

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija