Uusi rakennussarja — Po-postivaunu

http://mestarimallit.com/

Valvoja: PeS

PeS
Veturinkuljettaja
Viestit: 825
Liittynyt: 17.12.2007 10:03

Uusi rakennussarja — Po-postivaunu

Viesti Kirjoittaja PeS »

Uusi rakennussarja — Po-postivaunu
Uusi rakennussarjamme on pienoismalli 18,6 metriä pitkästä Po-postivaunusta. Vaunuja rakennettiin vuosien 1923–31 välisenä aikana yhteensä 30 kpl. Vaunujen numerosarjat olivat 9901–9910, 9914–9917 ja 9953–9969. Vaunu sopii käytettäväksi aikaisemmin julkaisemiemme telivaunujen kanssa.
Vaunun rakenne on samanlainen kuin aikaisemmin valmistuneiden telivaunujen. Kori on syövytettyä messinkiä sekä portaat, telit, aluskehyksen rakenteet ja pienet yksityiskohdat kestävää uushopeaa. Vaunuissa on NEM-tuppelolla varustettu lähikytkin; teleissä pehmeän liikkuvuuden takaava kolmipisteripustus ja sorvatut messinkilaakerit. Telisivut, kaasusäiliöt, kattokalusteet ja puskinten tuppelot ovat valkometallivalua. Katto on hartsivalua. Siirtokuvat on painettu silkkipainossa. Sarja sisältää kaikki tarvittavat osat. Lisäksi mukana on noin 30-sivuinen kokoonpano-ohje, jossa on pari sataa työvaihekuvaa sarjan rakentamisesta. Ohessa kuvia valmiista mallista.

Tee ennakkovaraus!
Ennakkovaraajille sarjan hinta on 150 euroa (sis. alv 24%). Muutoin sarja maksaa 165 euroa. Tee ennakkovaraus 28.4. mennessä osoitteeseen info(at)mestarimallit.com. Tämän jälkeen lähetämme sinulle 50 euron laskun, mikä vahvistaa ennakkovarauksesi. Loppu kauppasummasta (100 euroa) laskutetaan tilauksen yhteydessä. Arvioimme, että sarja olisi toimituskunnossa toukokuun jälkipuoliskolla.

Vieraile nettisivuillamme ja seuraava, mitä Mestarimallit puuhaa
Naamakirja-sivustomme ei edellytä rekisteröitymistä
https://fi-fi.facebook.com/Mestarimallit
http://mestarimallit.com/

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva