Kuinka veturitallifoorumilla otetaan yhteyttä ylläpitoon?

Yleistä tietoa foorumista!

Valvoja: Hermanni

Vastaa Viestiin
Psi
Lämmittäjä
Viestit: 252
Liittynyt: 24.02.2007 12:32

Kuinka veturitallifoorumilla otetaan yhteyttä ylläpitoon?

Viesti Kirjoittaja Psi » 26.11.2011 11:11

FAQ:
Kehen otan yhteyttä tällä keskustelufoorumilla esiintyvistä loukkaavista ja/tai laittomista asioista

Sinun tulee ottaa yhteyttä järjestelmän ylläpitoon. Jos et saa selville kuka tämä on, tulee sinun ottaa yhteyttä jonkin foorumin valvojaan ja kysyä häneltä kenen puoleen tulee kääntyä. Jos et vieläkään saa vastausta sinun tulee ottaa yhteyttä web osoitteen (domainin) omistajaan (tämä selviää whois-kyselyllä)--"
Mistään en sivuilta löydä linkkiä jolla saisi yhteyden ylläpitäjiin tai valvojiin. Käyttäjälistastan haulla tunnuksella "ylläpito" ei löydy mitään. Arvonimissä näkyy jotain asemapäälliköitä, lämmittäjiä sun muita mutta ei ylläpitoa. Kaipa eräiden käyttäjätunnusten erilaisilla väreillä on joku funktio mutta en löydä mistään väreille selitystä. Vaikka joku väri ylläpitäjiä tarkoittaakin en sitä kautta saa yhteyttä kuin yhteen ylläpitäjään tai valvojaan, en siis välttämättä siihen joka juuri nyt on "vuorossa" tai tavoitettavissa. Seuraavaksi pitäisi kai sitten ottaa yhteyttä domainin omistajaan. Harrin sieltä löysin. Sinne astiko pitää etsiä että löytää ylläpidon. Eikä tarvitse Harrinkaan olla piuhan päässä tällä hetkellä.

Onko ihan oikein?

pekka

Avatar
Hermanni
Asemapäällikkö
Viestit: 359
Liittynyt: 07.02.2006 18:05

Re: Kuinka veturitallifoorumilla otetaan yhteyttä ylläpitoon

Viesti Kirjoittaja Hermanni » 23.01.2012 21:18

Foorumilla on oikealla ylhäällä on kohta Käyttäjät, sillä on Ylläpitäjät (punaisella) ja Valvojat (vihreällä).
Haluttua käyttäjää listasta klikkaamalla aukeaa kyseisen käyttäjän profiili, myös sieltä on mahdollista lähettää käyttäjälle joko yksityisviesti tai sähköpostiviesti.

Tv Ylläpito
Ylläpito

Vastaa Viestiin