Nettijutut

Yleistä tietoa foorumista!

Valvoja: Hermanni

Vastaa Viestiin
ealab
Veturinkuljettaja
Viestit: 1132
Liittynyt: 21.09.2007 09:49

Nettijutut

Viesti Kirjoittaja ealab » 28.03.2013 12:28

Miksi nettiin pääsee tai joutuu mm. näillä sivuilla esiintyviä juttuja. Menevätkö ne itsekseen, vai laittaako joku niitä. Löytyy näillä sivuilla kirjoittavien nimi- ja osoitetietoja. Ei pitäisi olla sallittua :?:

Avatar
Jaska
Asemapäällikkö
Viestit: 553
Liittynyt: 09.01.2007 10:58

Re: Nettijutut

Viesti Kirjoittaja Jaska » 28.03.2013 16:36

Voisiko tarkentaa. "Netti" on aika laaja käsite.

Psi
Lämmittäjä
Viestit: 252
Liittynyt: 24.02.2007 12:32

Re: Nettijutut

Viesti Kirjoittaja Psi » 28.03.2013 21:27

ealab kirjoitti:Miksi nettiin pääsee tai joutuu mm. näillä sivuilla esiintyviä juttuja. Menevätkö ne itsekseen, vai laittaako joku niitä. Löytyy näillä sivuilla kirjoittavien nimi- ja osoitetietoja. Ei pitäisi olla sallittua :?:
Toisin kuin vaikka "johtava" tai N-Clubin foorumit on Veturitalli täysin avoin, eli kaikki viestit näkyy kenelle tahansa. Ei tarvitse kirjautua. Näin on ollut kai aina.

"Johtavan" foorumin sivut oli myös jossain vaiheessa ylläpidon avaamia: viestit löytyi googlettamalla, mutta kun viestiä googlessa klikkasi, oli viesti mukamas piilotettu, ja uudelleenohjauksen jälkeen googlettajalle tarjottiin rekisteröitymissivua. Piilottamista ei tietenkään tehty "todelliseksi", jotta google viestit pääsisi lukemaan ja kirjaamaan kantaansa. Ei taida olla enää käytössä, kun google ei enää noita "johtavan" viestejä taida enää esitellä.

Jos joku hölmöyksissään panee tänne vaikka osto- tai myyntiviestiin sähköpostiosoitteensa niin sehän on jokaisen oma asia. Osto- ja myynti-ilmoituksissa kun riittää että kehottaa lähettämään yksityisviestin. Jos rekisteröitymisen takana olevia käyttäjätietoja vuotaa on se todennäköisimmin seurausta siitä että foorumille voi rekisteröityä ja käytäjtietoja selailla ja foorumille postitella ilman ennakkosensuuria. Jälleen tämäkin on ollut käytäntönä aikojen alusta. Ei siis kannata panna omaa sähköpostiosoitettaan, tai (mikäli omaa identiteettiään haluaa vartioida) ehkä omaa oikeaa nimeäänkään muiden rekisteröityneiden käyttäjien tietoon saatettavaksi.

On myös mahdollista että joku on löytänyt uuden haavoittuvuuden phpBB-ohjelmasta...

pekka

Vastaa Viestiin